Kotimajoitus/ Accommodation

Lucky Ranchin sijaitsee Soutaja-tunturin kupeessa, n. 10 km päässä Pyhätunturin hiihtokeskuksesta.  Pihalta on matkaa uimarannalle n. 500 m, luontopolulle n. 300 m ja hiihtoladulle n. 400 m.

Lucky Ranchillä voi majoittua tilan omakotitalon alakerrassa. Vieraiden käytössä on yksi iso huone omalla sisäänkäynnillä. Huoneessa on avotakka ja keittiönurkkaus. Lisäksi samassa kerroksessa on WC, pesuhuone kahdella suihkulla ja iso puusauna, jotka ovat yhteiskäytössä tilan omistajien kanssa. Talon pihassa on myös kota, joka on vieraiden vapaassa käytössä.

Majoitustilassa on 140 cm leveä parisänky, levitettävä vuodesohva ja yksi erillinen 80 cm leveä sänky. Tarvittaessa lisänä voidaan käyttää patjoja. Keittonurkkauksesta löytyy hella 4 keittolevyllä ja uunilla, jääkaappi ja mikro . Tarvittaessa käytössä on myös pakastin. Pyykinpesukonetta on mahdollista käyttää lisämaksusta. Majoitus on dormitory-tyyppinen eli samassa tilassa voi majoittua myös muita asiakkaita. Vaihtoehtoisesti on mahdollista vuokrata koko tila.

IN ENGLISH:

Lucky Ranch offers dormitory-type of accommodation in the main building. There is a room with own entrance, beds, fireplace, small kitchen and toilet downstairs. Sauna and bathroom are shared with the owners Anu & Keso.

luckyranch-1 Lucky Ranch 13

luckyranch-4 luckyranch-12

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varaukset/ Bookings:

http://www.luckyranch.fi

Anu 050-3550744

Antti ”Keso” 040-7540683

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s